Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Informatie en Communicatie Technologie (ICT) / Kinderen van personeel krijgen ‘salarisstrook’ van IT-bedrijf Pegamento

Kinderen van personeel krijgen ‘salarisstrook’ van IT-bedrijf Pegamento

Sharing is caring

IT-bedrijf Pegamento heeft alle dertig kinderen van hun werknemers verrast met een eigen salarisstrook op papier en een ‘salaris’. Op deze ludieke wijze bedankten zij de kinderen voor het geduld dat ze met hun thuiswerkende ouders hadden in het afgelopen jaar.

De kinderen werden ook beloond voor hun hulp aan hun pappa of mamma. De kinderen ontvingen het ‘salaris’ heel enthousiast.

Handgeschreven ‘dankjewel’

Bij Pegamento werd ruim een jaar op afstand gewerkt. “In het afgelopen jaar moesten pappa of mamma ‘tiemsun’ aan de keukentafel, konden er minder vriendjes en vriendinnetjes blijven spelen en haalden ze vaker koffie voor hun ouders,” zegt Rob Roode van Pegamento. “De kinderen hebben eigenlijk ook een beetje gewerkt, daarom vonden wij dat zij ook een salaris hadden verdiend.” Het initiatief werd positief ontvangen. De kinderen bedankten Pegamento onder andere door met de hand geschreven kaartjes.