Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Speech over vrouwelijk leiderschap door filantroop Fred Matser bij Powerful Business Women’s Club

Speech over vrouwelijk leiderschap door filantroop Fred Matser bij Powerful Business Women’s Club

Sharing is caring

De filantroop Fred Matser was te gast bij een bijeenkomst van de Powerful Business Women’s Club. Matser zet zich fulltime in voor mens en natuur. Hij sprak met ambitieuze onderneemsters over vrouwelijk leiderschap. De filantroop introduceerde een maatschappij waarbij samenwerken, vertrouwen en liefde gebaseerd zijn op non-dualisme of idealisme.

De bijeenkomst van de Powerful Business Women’s Club werd gehouden in het huis van Fred Matser in Driebergen. De leden ontmoeten elkaar eens per maand en praten dan over onderwerpen die dicht bij hun eigen (internationale) bedrijf liggen. Ditmaal was de bijeenkomst extra bijzonder, omdat Matser als enig aanwezige man sprak over feminien leiderschap. Eerst werd de documentaire over Matsers leven bekeken, waarna het gezelschap in gesprek ging over het boek ‘Beyond us’ dat net is uitgekomen.

Vanuit liefde en vertrouwen samenwerken

Matser nam de vrouwelijke ondernemers mee in zijn betoog over hoe de wereld kan veranderen als wetenschappers en ondernemers samenwerken vanuit liefde en vertrouwen. Matser stelt dat we meer in harmonie zijn met onze leefomgeving als we onze wereld niet inrichten vanuit materialisme, zoals nu, maar vanuit non-dualisme of idealisme. Hij sprak ook over wat iedereen zijn rol hierin kan zijn. De presentatie van Matser, gekarakteriseerd door het NRC als de ‘Nederlandse Bill Gates’ werd zeer enthousiast ontvangen. Tineke Rensen, oprichter van de Powerful Business Women’s Club, dankte Matser voor zijn presentatie en zijn gastvrijheid, mede namens de aanwezige onderneemsters.