Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Pegamento organiseert allereesrte online event over kunstmatige intelligentie en beeldherkenning

Pegamento organiseert allereesrte online event over kunstmatige intelligentie en beeldherkenning

Sharing is caring

Pegamento organiseert op donderdag 8 juli 2021 vanaf 15:00 uur het eerste online event over beeldherkenning: “Met Artificial Intelligence perfecte broodjes leren zien.” Deelnemers kunnen tijdens deze inspiratiesessie kennismaken met beeldherkenning en leren hoe dit wordt ingezet voor het optimaliseren van processen, kwaliteit en duurzaamheid. De deelname is gratis.

Beeldherkenning en kunstmatige intelligentie (AI) krijgen een steeds grotere rol binnen organisaties. Nog niet ieder bedrijf is op de hoogte van de waarde die beeldherkenning en kunstmatige intelligentie toevoegt. Bedrijven weten bijvoorbeeld niet hoe beeldherkenning kan worden ingezet voor een goede balans tussen productie en diensten enerzijds en optimale inzetbaarheid anderzijds.

Online event

Organisator Pergamento laat tijdens dit online evenement zien hoe AI en beeldherkenning kunnen worden ingezet aan de hand van drie actuele klantcases en met welke resultaten voor de klanten deze technieken worden ingezet. Ook wordt er gesproken over de actuele thema’s binnen beeldherkenning en AI en tot welke inzichten dit leidt. Er worden praktijkvoorbeelden besproken. Daarna komen de middelen en mogelijkheden voorbij om AI en beeldherkenning in te zetten binnen organisaties. Na het delen van de kennis is er mogelijkheid tot intervisie en discussie met de aanwezige professionals. Pegamento belooft een open gesprek met een interessant netwerk.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Meer informatie over het event en het programma is beschikbaar via dezelfde link.